Képeslap szerkesztéséhez válassz a bal oldali "Képeslapok" kategórialistából, majd ezt követően a középen megjelenő képeslapok közül.
 


1. lépés

Képeslap kiválasztása

 

Válassz egy képeslapot a "képeslap szerkesztés" menüpontban található képeslapok közül, majd kattints a "Tovább a küldéshez" (*1) gombra.
2. lépés

Képeslap szerkesztése

 

Képeslap szerkesztése közben a bal oldalon megjelenő almenüből választhatsz az animációk kategóriái(*1) közül, majd a kategóriákra kattintva betöltődnek és megjelennek az oda tartozó animációk(*2). A képeslapra helyezéséhez kattints a kiválasztott animációra egyszer.

 

(*1) Animáció kategóriák


(*2) Animáció kiválasztása

 

A pozició beállításához, húzd az egérkurzort az animáció fölé, majd bal egérgombot nyomva tartva mozgatsd a kívánt helyre.

A méret megadásához mozgasd az egérkurzort az animáció fölé, majd a megjelenő keret négy sarkában található egy-egy négyzet segítségével méretezd át a képet.


3. lépés

Szöveg írása a képeslapra

Képeslap szerkesztő jobb alsó sarkában található ikonok jelentése és használata.
 1. Szöveg írása a képeslapra. A felugró ablakban adhatod meg, a képeslapra írandó szöveget, majd az "OK" gomb megnyomását követően a szöveg megjelenik a képeslap bal felső részén. A képeslapra írt szöveg előszőr minden esetben fehér színű, de ezt módosíthatod a szövegre bal egérgombbal katintva megjelenő menü segítségével.

  Egyedi szín megadásához kattint a "szín/egyéb" menüpontra, majd a képeslap alatt megjelenő színválasztóban válaszd ki a szöveg színét.
 2. Szín/egyéb menüpont

  Szerkesztő alatt megjelenő színválasztó

  Szín kiválasztása

 3. Képeslap küldésének időzítése. A felugró ablakban válaszd ki a küldés napját, majd kattints az "OK" gombra. Ilyen esetben a képeslap a küldést követően a megadott napon kerül kézbesítésre.
 4. Értesítés kérése a megtekintésről. Ha ez az opciót bekapcsolod, akkor egy e-mail-ban értesítést kapsz, ha a képeslap címzettje megtekintette a képeslapot.
 5. Saját animáció feltöltése. Lehetőség van saját  (GIF) animáció felhelyezésére a képeslapra. A feltöltéshez a tallózás gomb segítségével válaszd ki a feltöltendő gif-et, majd a feltöltés gombbal helyezd a képeslapra.

 6.  

   

 

4. Lépés

Képeslap adatainak megadása

 

Adjuk meg a képeslap adatait:
 • Saját nevünk, e-mail címünk
 • Címzett neve, és e-mail címe
 • Képeslap mellé csatolandó szöveges üzenet
 • Szeretnénk-e a toplistában megjeleníteni a szerkesztett képeslapot. (Fontos: a toplistában a képeslap mellé csatolt szöveges üzenet nem jelenik meg, csak a képeslapra helyezett elemek és szövegek)

Képaslap adatok

Saját kép feltöltése és küldése

Saját kép feltöltése képeslapnak

 

A "saját kép feltöltése" menüpontban lehetőséged van képeslap  (akár barát, barátnő, bulifotó vagy egyéb kép) feltöltésére, majd a tovább a küldéshez gombra kattintást követően a fent leírt módon elkészítheted a saját képeslapod, és elküldheted ismerősödnek.

 

 

© Képeslap Varázsló (Képeslap szerkesztő) - www.kepeslapvarazslo.hu - Készítette: I-Design Studio, Szeged | Google+
Honlapkészítés | Arculattervezés | www.i-design.hu